Love You

MÖLNDAL. Två och en halv vecka efter Halloween dök monstret upp.
Kari Lähdekorpis Rock Me Love skrämde slag på sina konkurrenter och är årets mest imponerande tvååringsvinnare på Åby. Kari Lähdekorpi och tvååringstävlande har inte direkt levt i symbios, men att han ville visa upp Rock Me Love för Åbypubliken ska torsdagskvällens 1 404 besökare vara tacksamma över.
– Det har ju blivit så i det här landet att man inte bedöms vara en bra tränare om man inte kan träna tvååringar så det kändes som det var läge att visa att man är bra, sade Kari Lähdekorpi.
Och bra var hon. Från andra utvändigt fick den långstegade Love You-dottern trampa på ut på sista bortre långsidan för Stefan Söderkvist och även om ledarinnan Orchidea S.L.M. stretade emot allt som gick var hon besegrad redan i slutkurvan. Rock Me Love såg närmast ut att jogga 1.11,8 sista 700 meterna och det verkade inte slutkört på långa vägar!
– Egentligen hade hon kunnat komma ut tidigare, men vi har väntat. Jag har sagt att det i alla fall inte finns något bättre tvååringssto i landet och trodde att hon kunde gå neråt 1.15-1.15,5 om så hade krävts på förhand och hon var inte tom i mål. Hon är väldigt rejäl av sig och egentligen inte speciellt tidig så jag tror det finns mer utveckling i henne. Det känns som att vi gör bokslut för säsongen nu, sade Kari Lähdekorpi.
Från Travronden

Det här inlägget postades i Valneviken. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *